Lieve mensen,

En dán is het twee weken voor Kerstmis, 15 maart 2020 en zegt dhr Rutte in zijn toespraak dat we voor 5 weken dicht moeten. Een prachtige winkel, stampvol heerlijke boeken, ter ontspanning in deze zware tijd, vol gezellige spellen, bijzondere kerstkaarten, juíst als cadeautje over de post, gave bouwpakketten, klaar om ingepakt te worden, om een mooi plekje te krijgen onder de boom voor u en uw dierbaren. De boekhandel behoort niet tot de essentiële winkel, wat een ontzettende teleurstelling voor ons hele vak. Van de schrik bekomen, even schudden met ons hoofd, een halve dag reorganisatietijd en we zijn  er weer!!! Natuurlijk gaan wij met man en macht ervoor zorgen dat al die mooie cadeaus wel degelijk onder de boom komen. Dat was gelijk al duidelijk. Maar hoe? Maandag hebben velen aangeboden om te helpen, met bezorgen, met inpakken, daar waar nodig. Hartverwarmend en we gaan van deze lieve vrijwilligers gebruik maken, zodat iedereen toch zijn/haar cadeau lokaal kan blijven kopen.

Lieve mensen,
Bel ons: 0252-212778
WhatsApp ons: 06-53176095
Mail ons: info@boekhandelwagner.nl
Bestel bij ons !!!! www.wagneronline.nl
Maak een foto hiervan, dan heeft u al onze gegevens!

We blijven persoonlijk advies geven en laten u graag onze winkel zien. Dit doen we via FaceTime / videobellen, vanuit de luie stoel tóch in uw boekhandel.
Kom gerust met uw lijstje. Het kan allemaal nog! We pakken met liefde alles voor u in, voorzien uw cadeau's van naam en bezorgen samen met onze lieve vrijwilligers uw bestelling (groot of klein) bij u thuis. Betalen kunt u via een tikkie, of d.m.v. overmaken.

Wij zijn er graag voor u en hopen dat u er voor ons wilt zijn.
Tot snel, tot aan uw voordeur.