Zaterdag 7 mei signeerde Nicci French! 

Zaterdag 7 mei ontvingen wij hoog bezoek in de boekhandel. Opnieuw mochten we het echtpaar French ontvangen!!! Nicci en Sean kwamen zaterdag 7 mei naar Sassenheim en signeerden hun nieuwste thriller 'De Gunst', welke net was verschenen.

Auteur:
Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten. Alleen al in ons land heeft Nicci French meer dan zes miljoen thrillers verkocht. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol.

7 April waren Nicci en Sean even heel kort in Nederland voor het boekenbal èn om hun 25 jarig schrijversschap te vieren, waar wij bij aanwezig mochten zijn.

Over 'De Gunst':
De gunst is de nieuwe ijzersterke thriller van Nicci French. Jude is een succesvol arts en is gelukkig met haar verloofde Nat. Vanuit het niets duikt haar eerste liefde, Liam, op in het ziekenhuis waar ze werkt. Ze hebben elkaar niet meer gezien sinds hun relatie op dramatische wijze eindigde, jaren eerder. Liam vraagt haar om een bijzondere gunst: zou ze hem dat weekend ? alsjeblieft? ? willen ontmoeten in een cottage in Norfolk?

Weifelend stemt ze toe, en ze verzwijgt haar tripje voor Nat. Maar Liam komt niet opdagen. Even later krijgt ze een telefoontje van de politie dat haar leven totaal op zijn kop zet. Ze probeert erachter te komen wat er precies is gebeurd, maar wordt daardoor steeds verder Liams wereld ingezogen. Zijn familie en vrienden lijken allemaal iets voor haar te verzwijgen. Ze moet dan ook alles op alles zetten om zich staande te houden ? en het er levend van af te brengen.

We hebben nog een aantal gesigneerde boeken die u kunt bestellen, zolang de voorraad strekt.

Boek nu kopen (pap € 22,99)
Boek nu kopen (hardback 26,99)