Dinsdag 11 oktober 18.30 uur
Film & Lezing met Baptist de Pape

Op uitnodiging van boekhandel Wagner komt Baptist de Pape op dinsdag 11 oktober naar de boekhandel in Sassenheim. Ontdek de kracht van Baptist en laat je hart je gids zijn, tijdens deze avond met Film & Lezing. Anders dan anders beginnen we al om 18.30 uur met dit prachtige programma, waarbij we starten met het bekijken van de film, aansluitend geeft Baptist een lezing over zijn boeken 'The power of the Heart' en 'Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling'. Voor diegene die zijn werk al kennen, is dit hèt moment om jouw vraag aan hem te stellen.

Over de auteur: 
Baptist de Pape is auteur van de beststeller 'The Power of the Heart', waarvan er inmiddels 40.000 exemplaren van verkocht zijn. De Pape studeerde met lof als jurist. Hij kon een mooi contract tekenen bij een advocatenkantoor op de Zuidas, maar besefte dat hij die weg niet wilde inslaan. Hij volgde zijn hart en werd uiteindelijk filmmaker en auteur. Hij reisde de wereld rond om Eckhart Tolle, Paulo Coelho, Maya Angelou en Deepak Chopra, de grootste leermeesters te interviewen voor boek en film The Power of the Heart.

Leer Manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling:
Baptist de Pape laat in dit boek zien hoe Oprah Winfrey en J.K. Rowling het voor elkaar hebben gekregen om succes en overvloed te manifesteren. Beiden hadden een slechte startpositie in het leven, maar door te luisteren naar hun hart en ziel én door daadkracht hebben zij het leven gecreëerd dat werkelijk bij hen past. Daar is moed voor nodig, maar iedereen kan het. In dit boek leer je goed te kijken naar het leven en de keuzes van deze inspirerende vrouwen, zodat ook jij het leven kunt manifesteren waarvoor je geboren bent.

 

The Power of the Heart: 
The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen. Hij creëerde een boek met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing dat aan het begin staat van een onstuitbare internationale beweging. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape overtuigt.

Aanvang: De avond vangt aan om 18.30 uur (!), ontvangst vanaf 18.00 uur.
Toegang: € 20,00, inclusief kopje koffie/thee.
Aanmelden: via onderstaande button.
Locatie: De Tuinzaal van De Oude Tol, Hoofdstraat 147, Sassenheim.
Aangezien de hoofdingang is afgezet, kunt u via de Tolhuisstraat De Oude Tol bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Aanmelden

Boek 'Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey & J.K. Roling' nu kopen

Boek 'The Power of the Heart' nu kopen