Exclusief interview
Lucinda Riley's zoon Harry Whittaker dinsdag 17 januari 

YES!!! Vanwege de hoge opkomst was de locatie gewijzigd.
en gingen we De (Oude) Tol, Hoofdstraat 147 in Sassenheim.

 

Op dinsdag 17 januari kwam Harry Whittaker, zoon van Lucinda Riley, schrijver van het laatste boek van de serie 'De zeven zussen' naar Sassenheim. Harry werd om 20.00 uur geïnterviewd door Sander Knol, directeur en uitgever van Xander uitgevers. Het interview startte om 20.00 uur. 

Een maand nadat de Ierse succesauteur Lucinda Riley op 55-jarige leeftijd was overleden werd bekend gemaakt dat 'De zeven zussen' een achtste deel kreeg in 2023. Inmiddels is bekend dat 'Atlas, het verhaal van pa Salt' op 11 mei 2023 wereldwijd zal verschijnen. 

'De zeven zussen', de enorm populaire reeks van Lucinda Riley brak alle bestsellerrecords. De boeken zijn een mix tussen een romantisch verhaal en geromantiseerde historische gebeurtenissen, die de lezer overal ter wereld meenemen. 

Elk boek vertelt het verhaal van één van de zeven zussen. In het meest recente deel kwamen de lezers meer te weten over de mysterieuze zevende zus. Maar één mysterie bleef onopgelost: Wie is adoptievader Pa Salt? Hij bracht de zeven zussen naar Zwitserland en liet na zijn dood coördinaten achter zodat ze naar hun roots konden zoeken.

'Atlas - Het verhaal van Pa Salt' wordt het laatste deel van de reeks en verschijnt wereldwijd op 11 mei 2023. 
 

Harry Whittaker is geen onbekende in de boekenwereld. Zo werkte hij al eerder met zijn moeder samen aan de 'Beschermengel'-reeks. Voor haar dood schreef Lucinda al enkele belangrijke passages van het laatste deel. Ze liet ook gedetailleerde instructies achter. Volgens de uitgeverij was haar wens dat haar zoon het boek zou voltooien. 

"Mijn moeder heeft mij de geheimen van de serie toevertrouwd, en ik zal mijn belofte aan haar nakomen door deze met haar lezers te delen," schrijft Whittaker. Hij belooft dat de fans in de lente van 2023 zullen weten wie Pa Salt is en waarom hij de zussen heeft geadopteerd. 

"Dat Lucinda's zoon Harry zelf de romancyclus zal afronden past natuurlijk bij de magie van de serie waarin familie en verbondenheid zo'n belangrijke rol spelen." aldus Sander Knol, de Nederlandse uitgever.

Boek nu kopen