Fashion stylist Manon Meijers zet lezing om in webinar voor boekhandel Wagner

Manon Meijers 7 november ⇒ 20 november

Op vrijdag 20 november gaf Manon Meijers een webinar over haar boek 'Kleed jezelf gelukkig'. De offline lezing was omgezet in een online lezing i.v.m. corona niet door mochten laten gaan en bleek zeer succesvol. 

Jezelf kleden is een fenomeen dat ons als mens uniek maakt. We zijn de enige soort die dat doet en we doen het dagelijks. Je zou dus mogen verwachten dat we er heel erg goed in zijn, maar het tegenovergestelde is vaak waar. Wie herkent niet ‘de kast-vol-kleding-en-niets-om-aan-te-trekken’? Manon Meijers ontmantelt alle mythes over kleding en uiterlijk en geeft ze een totaal nieuwe kijk op je persoonlijke stijl.

Een van de grootste leugens rondom kleding en er goed uitzien is misschien wel de overtuiging dat kleding oppervlakkig is. ‘Het wordt de hoogste tijd dat we in gaan zien welke invloed kleding op ons en onze omgeving heeft. We leren van alles over voeding en gezondheid, maar vrij weinig over kleding. Dat is niet alleen raar, maar ook zonde. Als je de taal van kleding leert spreken wordt het heel makkelijk jezelf goed te kleden. Ik durf je zelfs te beloven dat je er gelukkiger van wordt,’ aldus Meijers.

'Ik heb met 'Kleed jezelf gelukkig' maar één doel en dat is om vrouwen, met de kennis en het inzicht die ik in vijftien jaar heb verzameld, opnieuw te laten kijken naar hun relatie met en tot kleding. Om vrouwen kennis te laten maken met wie zij vanbinnen zijn en hoe dat er vanbuiten uitziet,’ aldus Meijers.

Over de auteur:
Manon Meijers werkt al 15 jaar als fashion stylist en is zowel voor als achter de schermen bij verschillende tv-programma’s werkzaam. Met haar platform The Style Shrink focust ze op haar missie: vrouwen leren af te rekenen met een ongezond zelfbeeld en het weer leuk maken om ’s ochtends voor de kast te staan.

Indien u het boek wilt kopen, klik dan op onderstaande button en het boek wordt thuisgebracht, of bezorgd indien u buiten de Bollenstreek woont.

Boek nu kopen