Boek- en kantoorboekhandel Wagner, een begrip in de Bollenstreek, is sinds 1967 gevestigd te Sassenheim. In 1970 werd het filiaal Lisse geopend, welke per 1 april 2015 is samengevoegd met Sassenheim.

Boekhandel Wagner kent ook nú nog de "ouderwetse" service, die u al bijna 45 jaar van ons gewend bent. Een ruim aanbod boeken en kantoorartikelen worden keer op keer met zorg in de winkel gepresenteerd. Ook voor tijdschriften en onderscheidende wenskaarten kan eenieder bij ons terecht.

"Boekhandel Wagner, de grootste Schoolsupply dealer van de hele Bollenstreek en omgeving"

Tevens kan jong en oud bij ons slagen voor alle schoolartikelen. Een bezoek aan onze winkel is dan ook zeker de moeite waard.


Boek- en kantoorboekhandel Wagner onderscheidt zich door vaak op ludieke wijze naar buiten te treden. Denk bijvoorbeeld aan het Grootste Boekenontbijt, de Giro di Bakfiets, tijdens de Giro d'Italia, of de georganiseerde "Sukkel-show" van Berthold Gunster, de avonden met Daphne Deckers, Kees Jansma, Willem van Hanegem, handlezer Ellen Duim, Willeke Alberti, een kleine greep uit avonden met grootheden.

Na de verbouwing is de winkel in Sassenheim nóg toegankelijker geworden. Zo staan de meubels op wielen, waardoor er meer ruimte gecreëerd kan worden voor lezingen en activiteiten. Tevens kunt u voor recepties gebruik maken van onze winkel.
Houd de nieuws- en activiteitenpagina van onze website in de gaten, zodat u op de hoogte blijft.

Graag tot ziens in onze winkel!