Lezing Marieke Liem & Gerlof Leistra 10 oktober 19.30 uur

Donderdag 10 oktober zijn Marieke Liem en Gerlof Leistra te gast bij boekhandel Wagner. Zij geven een lezing over hun verschenen boek 'Mythen over moord'. Marieke Leim is hoogleraraar Veiligheid & Interventies en Gerlof Leistra, misdaadjournalist. Gezamelijk geven zij een lezing over hun onlnags verschenen boek 'Mythen over moord'.  

Over de auteur: 
Marieke Liem is hoogleraar Veiligheid en Interventies aan de Universiteit Leiden en doet (inter)nationaal onderzoek naar fataal geweld.

Gerlof Leistra is misdaadverslaggever voor EW. Hij publiceerde verschillende boeken over georganiseerde misdaad, moord en doodslag, waaronder 'De drugsmaffia dicteert. De moord op Derk Wiersum en de ondermijning van onze rechtstaat' (2020).

Over het boek:
In Nederland regent het van liquidaties, neemt femicide toe en worden daders steeds jonger, harder en verwarder, aldus de media. Maar kloppen die verhalen wel? Hoogleraar Veiligheid en Interventies Marieke Liem en misdaadjournalist Gerlof Leistra laten in hun boek Mythen over Moord’ zien dat veel van die verhalen mythes zijn en de nodige nuance vereisen.

Aanvang: 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur.
Toegang: € 5,00.
Aanmelden: via onderstaande button.
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de winkel

Aanmelden
Boek nu reserveren

(Wilt u met meer mensen komen? Welkom, let u dan aub even op, om "wijzigen" aan te klikken, na verhoging van het aantal)