Dinsdag 25 juni lezing/interview Sander Aarts

Op uitnodiging van boekhandel Wagner bracht Sander Aarts een bezoek aan boekhandel Wagner in Sassenheim. Sander gaf een lezing naar aanleiding van zijn onlangs verschenen boek 'Niet te breken' op dinsdag 25 juni om 20.00 uur. 

Over de auteur:
Sander Aarts (1979) heeft de zwaarste militaire opleidingen in Nederland voltooid. Hij heeft zestien jaar lang aaneengesloten operationeel gediend bij de Special Forces en is voor zijn verdiensten benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Hij richtte in 2017 na zijn eervol ontslag de Unbreakable Academy op en geeft trainingen persoonlijke groei en teamontwikkeling. Sander is vader van Nikki, Tom en Tess. Hij woont samen met zijn vrouw Natasja in Nieuw-Vennep 

 

Over het boek:
Een geharde militair helpt je met je persoonlijke ontwikkeling – sta sterker in het leven door zijn lessen, opgedaan in het heetst van de strijd.

Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bond-film maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd.

Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken en in Niet te breken deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren, op ieder gebied.


Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en via Wagner online:
www.wagneronline.nl. Er zijn nog enkele exemplaren gesigneerd.

Aanmelden

Boek nu kopen