Donderdag 16 mei lezing door Geert Kimpen

Donderdag 16 mei gaf Geert Kimpen op uitnodiging van boekhandel Wagner om 20.00 uur een lezing over zijn boek 'Het meisje dat aan de oever verscheen'.

De TomTom van je ziel - De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden. 

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen.
Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kunt raadplegen, die je kunt aanboren via de onzichtbare kabel, waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.

Zou je dan je leven, zoals het zich voltrekt, niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen, die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kun je contact met je ziel maken, als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

We doken samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. We lieten ons meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Over de auteur:
Na zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”.

Daarna werd het stil....

Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. 'Het meisje dat aan de oever' verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen.

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

De première van de nieuwe lezing van Geert vond plaats tijdens het Happinez Festival op 11 en 12 mei. Vier dagen later was hij bij ons.
 

Boek kopen (nog enkele gesigneerd)