Vrijdag 21 december 20.00 uur Mart Smeets op bezoek

Vrijdag 21 december bracht Mart Smeets een bezoek aan onze boekwinkel. Hij gaf geen lezing geven, maar in ontspannen sfeer was Mart Smeets gezellig aanwezig bij onze boekenborrel.
Naar aanleiding van het onlangs verschenen boek 'Afzien' bezocht Mart Smeets een aantal boekhandel.

Ook Sassenheim was uitgekozen. Mart sloot aan vanaf 20.00 uur bij de boekenborrel en kletste lekker met ons mee. Kans was groot dat we starten met mooie 'boekenverhalen' en eindigen met mooie sportverhalen. Een ieder was van harte welkom.  Toegang was gratis. Uiteraard signeerde Mart graag zijn boek 'Afzien'. Ter plekke verkrijgbaar.  

Mart Smeets is al een halve eeuw sportjournalist. Of het nu om schaatsen, wielrennen, tennis, voetbal, basketbal, honkbal, football, zwemmen of golf gaat, Smeets schrijft er bevlogen verhalen over, gebaseerd op zijn eigen ervaringen tussen de sporters en zijn ongeëvenaarde parate kennis.

In Afzien neemt hij de lezer mee naar de voor Nederland zo succesvolle Winterspelen in Zuid-Korea; naar de topprestaties van Dumoulin, Kruijswijk, Froome, Geraint Thomas en Yates in Giro, Tour en Vuelta; en naar de verbluffende solo van Anna van der Breggen bij het WK vrouwen. Hij volgt tennisster Kiki Bertens bij haar doorbraak naar de wereldtop maar ziet de herfst voor Federer intreden, hij is ontroerd door de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden en ziet Max Verstappen steeds beter worden, en hij legt uit waarom de basketballers LeBron James en Michael Jordan onvergelijkbaar zijn. Het is maar een kleine greep uit de vele enthousiasmerende Smeets-verhalen in dit boek.

 

Mart Smeets (1947) werkte van 1973 tot 2016 voor Studio Sport. Nu werkt hij o.a. voor EenVandaag Radio en voor Ziggo Sport en schrijft hij, naast boeken, diverse columns.

 

Boek nu bestellen