Vrijdag 14 juni Inge Ipenburg in Sassenheim

Op uitnodiging van boekhandel Wagner kwam Inge Ipenburg haar nieuwe boek signeren in Sassenheim. Inge was aanwezig van 15.00 uur tot 17.00 uur tijdens de braderie in Sassenheim. Met prachtig weer hebben we een tweetal topuurtjes gehad.

Over de auteur:
Inge kreeg landelijke bekendheid met de rol van Martine Hafkamp in de beginjaren van GTST. Inge werd geinspireerd om te gaan schrijven door haar juryvoorzittersschap in 2011 tijdens de Gouden Strop. Inmiddels is 'Moordenaarsstorm' haar derde boek, welke in juni gevolgd zal worden door 'De mannen vallen'.

Over het boek:
Maxine Steenstra, die we leren kennen als de sterke en zelfstandige vrouw ‘Max’, is  het middelpunt van Moordenaarsstorm. Max woont al een aantal jaren op Sicilië. Dan vindt ze op het strand een dood meisje. Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord?

Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes en verraderlijke stroming in zee de vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat Wil betreft is het er betreft de hemel op aarde.

Toch heeft Wil weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, als hij betrokken raakt bij het onderzoek naar het dode meisje op het strand. Samen met Max ontdekt Wil dat de dood van het meisje met het verleden van Max te maken heeft…

De  toegang is vrij, aanmelden is voor ons fijn in verband met de organisatie.

Boek nu kopen