Vrijdag 17 juni 'Vier wandelaars & een Siciliaan'
Elle van Rijn 15.00 uur

Vrijdag 17 juni was Elle van Rijn, één van de vier auteurs van het boek 'Vier wandelaars & een Siciliaan' naar Sassenheim gekomen. Tijdens de braderie signeerde Elle tussen 15.00 uur tot 17.00 uur

Auteur(s):
'Vier wandelaars & een Siciliaan' is geschreven door 4 bekende auteurs namelijk Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind. Elle, eerder te gast bij de boekhandel, zal tijdens de braderie op een ludieke manier komen signeren. 

Elle van Rijn is een Nederlands actrice en scriptschrijfster, die een acteursopleiding aan de Toneelschool in Maastricht volgde. Tijdens haar studie aan de Toneelacademie Maastricht deed Van Rijn haar eerste televisie-ervaring op met een rol in een Frans-Zwitserse televisieserie. Na haar studie werd de Brabantse gecontracteerd door het Noord Nederlands Toneel. Zij was daar te zien in De knecht van twee meesters, Een onderwereldse glimlach en Een Midzomernachtdroom. Ze acteerde onder andere in de jeugdseries Het Huis Anubis en Puppy Patrol. Ze schreef mee aan televisiesesies als Co-assistent, Dokter Tinus. 

Over 'Vier Wandelaars & een Siciliaan':
Vier vrouwen schrijven zich in voor een wandelvakantie in Italië. Onder leiding van de Italiaanse gids Vincenzo lopen ze door het ruige binnenland van Sicilië. De vrouwen hebben allemaal zo hun eigen motieven om deel te nemen aan de wandeltocht, allemaal ontvluchten ze het leven thuis. Lukt het ze om zich te ontdoen van de ballast uit het verleden en hun verwachtingen voor de toekomst bij te stellen?

Avontuur, botsende karakters, geheimen, ontluikende vriendschappen, diepe gesprekken en vele kilometers wandelen. Het wordt hoe dan ook een tocht die ze niet snel zullen vergeten.

Naar een idee van Elle van Rijn.

Boek nu kopen