9 Oktober 19.00 uur exclusief 'Dan Brown Vertalers Diner'

Uniek in Nederland: Maandagavond 9 oktober exclusief 'Dan Brown Vertalers Diner'

Het is alweer 4 jaar terug dat wij één van de vertalers van de toen nieuw uitgekomen Dan Brown 'Inferno' mochten interviewen. Het bleek een groot succes. Wat gebeurd er achter de schermen? Hoe gaat dat in zijn werk? Waarom zoveel geheimzinnigheid? Wie is nou eigenlijk Dan Brown? Talloze vragen die gesteld werden aan Marion, één van de vertaalsters van 'Inferno'.

9 Oktober krijgt eenieder opnieuw de kans om de verhalen achter de schermen te horen. Kun je zelfs met één van de vertalers aan tafel zitten. Boekhandel Wagner organiseert het exclusieve 'Dan Brown Vertalers Diner'. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren is een must. Toegang 'Dan Brown Vertalers Diner' € 35,00.

Aanmelden

Boek bestellen

Woensdag 15 november 'Varen door de kanalen' met Jenna Blum

Op uitnodiging van boekhandel Wagner komt Jenna Blum haar boek presenteren.
Dit keer niet in de winkel: u mag met ons mee varen door de kanalen.
Op woensdag 15 november van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Over de auteur:
Jenna Blum groeide op in New Jersey. Ze studeerde Creative Writing aan de Universiteit van Boston en schreef talloze korte verhalen. Haar succesvolle debuutroman Het familieportret was het Best Verkochte Boek van Nederland in 2011. Ze woont in Boston.

Verzamelen: 14.45 uur Aalmarkt 4, Leiden
Vertrek      : 15.00 uur
Bijdrage     : € 15,00 vooraf te voldoen in de winkel of online (zie onderstaande link)

Vanwege een beperkt aantal plaatsen vragen wij u vooraf aan te melden.

 

 Over het boek:
De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret

Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever

De Duits-joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog overleefd, maar verloor er zijn hele familie. Na de oorlog ontvlucht hij Europa en probeert hij in Amerika een nieuw leven op te bouwen. Hij trouwt en krijgt met zijn vrouw June een dochter, maar onder de oppervlakte van zijn geslaagde nieuwe leven sluimeren de herinneringen aan alles wat hij moest achterlaten.

Terwijl Peter en zijn gezin te maken krijgen met de snelle veranderingen en spanningen van de naoorlogse jaren in Amerika, dringt het verleden, dat Peter liever zou vergeten, zich steeds meer op. Als hij zijn dierbaren niet nog eens wil verliezen, kan hij de zwaarst wegende herinnering van allemaal niet langer wegstoppen: die aan zijn verloren familie…

Aanmelden 

Boek nu reserveren: 'De verloren familie' 

Donderdag 16 november boekpresentatie Thomas Verbogt

Thomas Verbogt komt op uitnodiging van boekhandel Wagner zijn nieuwe roman 'Hoe alles moest beginnen' presenteren. 

Over de auteur: 
Thomas Verbogt (1952) debuteerde in 1981 met de verhalenbundel De feestavond.
Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels en toneelstukken.
Met zijn oeuvre groeide ook zijn publiek. Lange tijd was hij een zeer gewaardeerd auteur maar toch relatief onbekend, maar al een paar jaar behoort hij tot ‘de eredivisie van de Nederlandse literatuur’, aldus Pieter Steinz van NRC Handelsblad.
Waar Verbogt vooral om geprezen wordt is zijn melancholieke en lichte toon en zijn filmische manier van vertellen. Ook met zijn humoristische korte verhalen bindt hij veel lezers aan zich. 

Over het boek:
Thomas en Licia gaan als kinderen met elkaar het verzonnen leven aan, want het echte leven vertrouwen ze niet. Aan hun tijd samen komt abrupt een einde. Ze moeten elkaar loslaten, maar kunnen dat niet. We volgen Thomas en Licia daarna als twintigers, veertigers en zestigers. Zij blijven verbonden, ook als zij elkaar jaren niet zien. Toch zal het bijna een leven lang duren voordat Thomas begrijpt wat haar voorgoed veranderde. Hoe alles moest beginnen is een indrukwekkende roman over de liefde, de tijd, en de kracht van het verzinnen.

De lezing vangt aan om 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur. Toegang € 7,50 inclusief kopje koffie/thee. Ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de winkel.

Aanmelden 
Boek nu kopen 

Zaterdag 25 november Workshop Duck Tape

Op veler verzoek Ducktape-Workshop: zaterdag 25 november 13.00 uur.

Vera Schmuki laat ons zien wat je allemaal kunt doen met Ducktape. Van een ware bloemenbos tot het versieren van je multomap, bijna alles is mogelijk met Ducktape. Talloze voorbeelden komen voorbij tijdens deze middag. Je kunt helemaal zelf aan de slag tijdens deze workshop. Het enig dat je moet doen is je even aanmelden. Dit kan via onderstaande button, in de winkel, of via onze app (www.readr.nl - boekhandel Wagner)

Aanmelden

Zaterdag 25 november boekpresentatie
'Twee mannen, twee levens' Reinhard de Jong

Oud Sassenheimer Reinhard de Jong presenteeert op 25 november om 16.00 uur zijn boek 'Twee mannen, twee levens' de levensgeschiedenis bij Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 in Sassenheim.

Reinhard de Jong schrijft in Twee mannen, twee levens  een dubbelportret  over de levensgeschiedenis van zijn vader, Sjaak de Jong,  en zijn Britse schoonvader, Frank Dellar. Beide mannen zijn al lang niet meer in leven. Ze hebben elkaar nooit gezien en gesproken. De verbinding tussen hen is dat ze beiden aan het eind van de Tweede Wereldoorlog in Duitsland waren. Zijn vader als dwangarbeider, zijn schoonvader als kapitein in het  Britse leger. Wie waren ze, wat is hun voorgeschiedenis, hoe hebben ze hun leven geleefd, als kind, puber en volwassene, als echtgenoot, vader en vriend?  Dit verhaal vertelt hun levensgeschiedenis tegen de achtergrond van sociale, politieke en economische gebeurtenissen, die ook in Sassenheim hun sporen achterlieten.

Boekpresentatie Twee mannen, twee levens:
Datum: 25 november 2017
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, 2171 BB Sassenheim

Aanmelden

Boek nu kopen 

Donderdag 7 december lezing Sander Verheijen 

Donderdagavond geeft Sander Verheijen een lezing n.a.v. zijn boek '' om 20.00 uur in de boekhandel, Hoofdstraat 181 te Sassenheim. 

Over de auteur:
Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van Hebban.nl. Na jaren gewerkt te hebben als marketing- en communicatieprofessional bij o.a. Siemens en de ANWB, richtte hij in 2002 thrillersite Crimezone.nl op. In 2005 verkocht hij de site en werd hij als acquirerend redacteur bij uitgeverij Unieboek verantwoordelijk voor het thrillerfonds. In 2010 keerde Sander terug als hoofdredacteur bij Crimezone. Onder de naam twelph.com ontwerpt hij o.a. boekomslagen voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen en verzorgt hij de vormgeving van Hebban.nl.


Over het boek:
'Onze jongens zouden nu naar school moeten gaan. Een echte school. Dat is namelijk wat de bedoeling is. Dat is wat hoort als je kinderen op de aarde zet. Als je gezonde kinderen krijgt. Als.'
Sander is de vader van de tweelingbroers Willem en Maurits. In 'Ik kan er nét niet bij' vertelt hij het verhaal van zijn eerste jaren als vader van deze zeer bijzondere tweeling. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme.
Sander vertelt openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die zijn jonge gezin treffen, over de toekomstdromen die in duigen vallen, maar ook over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden.
'Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.'

De lezing vangt aan om 20.00 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur. Kleine bijdrage € 5,00. Aanmelden kan via onderstaande link, telefonisch (212778) of in de winkel.

Aanmelden

Boek nu kopen