Vrijdag 16 juni Meet & Greet Karin Slaughter 

Vrijdag ontvangen wij hoog bezoek in de boekhandel. Karin Slaughter doet Sassenheim aan. Wouw, Wouw, Wouw!

Het is een Meet & Greet met de auteur. Op 13 juni verschijnt haar nieuwe boek 'Goede dochter', welke natuurlijk al gereserveerd kan worden. Haar bezoek duurt van 16.30 uur tot 18.00 uur. 

Auteur:
Internationale bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ’s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Ze stelt lastige thema’s aan de kaak en baseert haar thrillers altijd op waargebeurde misdaden, waarbij ze vooral geïnteresseerd is in het motief achter de misdaad. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre

Over 'Goede Dochter'
Goede dochter is een zogenoemde stand alone. Karin Slaughters bekende partners in crime, Will Trent en Sara Linton, spelen geen rol in deze thriller, maar dat maakt hem niet minder briljant.

Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. De schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven. 

Aanmelden via onderstaande button, of in de winkel. Het is geen lezing, geen kosten, wel Meet & Greet en signeersessie!!!! Én op de foto.

Aanmelden

Boek nu kopen (pap € 19,99)
Boek nu kopen (hardback 24,99)

17 juni JILL SCHIRNHOFER van 14.30 uur tot 16.30 uur bij boekhandel Wagner

Yes, het is nu definitief!!! Jill komt opnieuw naar Sassenheim.

Jill, wie kent haar niet? Weten jullie het nog?

1 November 2015, één van haar eerste boekhandelsoptreden (workshop) in Nederland? Het was zo'n groot succes dat wij moesten uitwijken naar De Oude Tol.

Inmiddels is Jill nog bekender, staan er rijen dik wachtende meiden om maar een glimp van deze bijzonder populaire dame op te vangen.

Jill Schirnhofer is ongekend populair op social media. Van haar eerste boek 'Teken met Jill' zijn er maar liefst 45.000 exemplaren verkocht. Haar Programma 'Jill' heeft meer dan 102.000 volgers op Instagram. De website zapp.nl/Jill kent 150.000 unieke bezoekers per maand en het Youtube kanaal van 'Jill' heeft meer dan 35 miljoen views.
 

Opnieuw brengt Jill een bezoek aan Sassenheim. Aanmelden is verplicht in verband met de te verwachte drukte. Aanmelden kan in de winkel, of via onderstaande button, of via onze app. Heb jij hem al gedownload? Kom snel naar de winkel en ontvang je klantenkaart en download de app!

Aanmelden

Woensdag 21 juni interview Jan en Sanne Terlouw door Frénk  van der Linden

Op uitnodiging van de bibliotheek Bollenstreek locatie Sassenheim, in samenwerking met boekhandel Wagner zal op 21 juni Frénk van der Linden, Jan en Sanne Terlouw interviewen. In het kader van de Spannende Boekenweken spreken Jan en Sanne Terlouw over hun (duo)schrijverschap, persoonlijke drijfveren en betrokkenheid bij maatschappelijk relevante onderwerpen. Locatie bibliotheek Sassenheim aan de Kerklaan te Sassenheim.

Het belooft een bijzondere avond te worden in de Bibliotheek van Sassenheim. 

 

 

Jan Terlouw (1931) is oud-politicus voor D66, natuurkundige en auteur van onder meer Koning van Katoren en Oorlogswinter. Hij werd -ook bij een jonger publiek- bekend door zijn vurige pleidooi voor de terugkeer van ‘het touwtje uit de brievenbus’ in De Wereld Draait Door. Ook schrijft Terlouw het Boekenweek-essay 2018. Neerlandica Sanne Terlouw (1959) is schrijfster van onder andere Het Rozeneiland en Het Strijkkwartet. Vader en dochter publiceerden samen inmiddels zes delen in de detectiveserie Reders & Reders, de literaire thriller De verdwenen menora en het waargebeurde In huis met een seriemoordenaar.

Gespreksleider Frénk van der Linden
Jan en Sanne Terlouw worden geïnterviewd door journalist Frénk van der Linden, bekend van onder andere Radio Kunststof en De Wereld Draait Door. Hij zal met hen niet alleen spreken over hun literaire, maar ook over hun maatschappelijke ambities. Zowel vader als dochter maken zich grote zorgen over de klimaatverandering en zetten zich in voor een beter milieu. Ook het publiek krijgt de gelegenheid om de Terlouws vragen te stellen.

Datum: Woensdag 21 juni 2017
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: De Bibliotheek van Sassenheim, Kerklaan 42, 2171 GC Sassenheim
Kosten: €5,- voor leden van de bibliotheek Bollenstreek, €10,- voor niet-leden
Aanmelden in de bibliotheek Sassenheim en/of boekhandel Wagner
Reserveer op tijd, want vol is vol!