Zomer-leesclubs in Teylingen

De komende zomer kunt u in Teylingen e.o. meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement en werkt daarbij samen met boekhandel Wagner - Sassenheim.

Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa.
Als zich uit Teylingen en omgeving minstens vier mensen hebben aangemeld, worden zij met elkaar in contact gebracht en kan de afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt worden. De leesclub wordt gehouden in de boekhandel.

De kosten die Senia in rekening brengt bedragen € 16,00 per persoon.

Als u interesse hebt, kunt u zich melden bij Senia via info@senia.nl Senia brengt belangstellenden met elkaar in contact zodra er vier of meer aanmeldingen zijn. Voor meer informatie zie ook www.senia.nl

Donderdag 7 juni 19.15 uur Sassenheims Spellen Avond

Ook zin om gezellig een bordspel te spelen? Of wil je met je vriend(in) wel eens met anderen de strijd aangaan? Kom dán naar de boekhandel op 7 juni en doe mee, dan gaat de Sassenheims Spellenavond voor de zesde keer dit jaar van start!!!  

Iedere 1e donderdag van de maand worden er gezamelijk spellen gespeeld in de boekhandel aan de Hoofdstraat in Sasssenheim. Dit keer in verband spelen we Port Royal als hoofdspel. Aanvang: 19.15 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is gewenst.

Aanmelden

11 September informatiebijeenkomst Leesgroep Filosofie

Lijkt het u ook leuk om met anderen een filosofisch boek te bespreken. Kom dan dinsdag 11 september naar boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 in Sassenheim. Om 10.30 uur start de informatie bijeenkomst in samenwerking met Senia voor belangstellenden in Sassenheim en nabije omgeving.

Senia richt leesgroepen Filosofie op door het hele land. De groepen komen 6 à 7 keer per jaar bij elkaar in de boekhandel, lezen en bespreken verschillende boeken. Er wordt een keuze gemaakt uit een boekenlijst die elk jaar aangevuld wordt. Voor elk boek wordt afzonderlijk een leeswijzer gemaakt met discussievragen. Boekhandel Wagner faciliteert bij deze bijeenkomsten en heten u van harte welkom.

Aanmelden

11 September informatiebijeenkomst Leesgroep Kunstgeschiedenis

Lijkt het u ook leuk om met anderen een boek over kunstgeschiedenis te bespreken. Kom dan dinsdag 11 september naar boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 in Sassenheim. Om 13.30 uur start de informatie bijeenkomst in samenwerking met Senia voor belangstellenden in Sassenheim en nabije omgeving.

Senia richt leesgroepen Kunstgeschiedenis op door het hele land. De groepen komen 6 à 7 keer per jaar bij elkaar in de boekhandel, lezen en bespreken verschillende boeken. Er wordt een keuze gemaakt uit een boekenlijst die elk jaar aangevuld wordt. Voor elk boek wordt afzonderlijk een leeswijzer gemaakt met discussievragen. Boekhandel Wagner faciliteert bij deze bijeenkomsten en heten u van harte welkom.

Aanmelden

Donderdag 21 juni boeklancering Koen Hofman

Donderdag 21 juni lanceert Koen Hofman zijn boek 'Wij Adam, een spiegel aan de maatschappij' bij boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 te Sassenheim om 19.30 uur.

Koen Hofman zal een lezing geven over zijn visie op de samenleving waarin wij leven.
Hij zal dat doen op basis van zijn onlangs veschenen boek. Met dit boek wil hij de discusssie verder op gang brengen over onderwerpen als de haat die de Westerse wereld bij sommige bevolkingsgroepen oproept, de graaicultuur, macht en misbruik en genderneutraliteit. Tevens wordt er silgestaan bij hetgeen feitelijk nodig is om de wereld een stukje beter te maken. 'We zijn immers allemaal Adam' volgens Hofman, hetgeen in zijn ogen betekent dat een beetje inleven in de ander, mensen weer bij elkaar brengt. Er zal ruimschoots gelegenheid zijn tot discussie. Na de lezing zal Koen het eerste exemplaar overhandigen aan Andries Knevel en voor eenieder die dat op prijs stelt een exemplaar personaliseren.

 

Aanvang: 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.15 uur
Locatie  : boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim
                (er is gratis parkeergelegenheid voor de winkel)
Toegang: € 3,50 inclusief kopje koffie/thee en een proost na
                overhandiging.
 

Aanmelden

Boek nu kopen (link nog niet gekoppeld)