Witte Rook voor Victor Mids 'Mindf*ck'

UPDATE 11 december: 

'Witte Rook' voor de show van Victor Mids. Zaterdag 11 december kon dan tóch doorgaan!!!
In verband met de nieuwe regelingen moest het programma, last minute, opnieuw worden aangepast. De locatie werd 'Het Forum' van Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Wij zijn zowel het Leeuwenhorst, als Victor Mids heel dankbaar dat zij het mogelijk hebben gemaakt TWEE show te kunnen geven. Om praktische redenen werden de mensen, die zich hadden aangemeld via de bibliotheek ingedeeld voor de eerste show, welke om 13.00 uur was. Voor de mensen, die zich hadden aangemeld via de boekhandel, startte de show om 15.00 uur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Want hoe makkelijk ben jij af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe eenvoudig jouw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden, én wat je daar van kunt leren.

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Laat je meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…


Boek kopen Mindf*ck

Boek kopen Mindf*ck next level