Zondag 5 november 15.00 uur
Interview Haemin Sunim

Met gepaste trots mochten wij een hele  bijzondere gast ontvangen. De winkel bleek te klein te zijn, daarom was er een upgrade naar De Tol in Sassenheim,  waar de wereldberoemde monnik Haemin Sunim uit Zuid-Korea werd geïnterviewd door Mischa Blok op zondag 5 november om 15.00 uur. Aansluitend kon men vragen stellen, waar uitgebreid antwoord op werd gegeven door Haemin. Aansluitend signeerde hij talloze exemplaren van zijn nieuwe titel 'Dingen die je hoop geven'. Ook mocht hij zijn andere twee boeken signeren voor de liefhebbers.

Over de auteur:
Haemin Sunim (Seoul, 1973) is een boeddhistische monnik die voor zijn studie naar Amerika verhuisde. Daar studeerde hij aan Berkeley, Harvard en Princeton en doceerde Aziatische religies aan Hampshire College. Inmiddels woont hij weer in Zuid-Korea en is hij uitgegroeid tot een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment. Van zijn boeken zijn in Nederlandse vertaling al bijna een half miljoen exemplaren verkocht.

 

    

  

 

 

 

 

Foto's: Frans Eijck Fotografie

Over het boek 'Dingen die je hoop geven':
De wereldberoemde monnik Haemin Sunim geeft een moderne draai aan het boeddhisme. Zijn langverwachte nieuwe boek heeft als thema het omgaan met tegenslagen.

Maak kennis met de inzichten en adviezen van de inspirerende boeddhistische leermeester Haemin Sunim voor het omgaan met tegenslagen. Of het nu gaat om het kwijtraken van een baan, het beëindigen van een relatie, het krijgen van een nare diagnose of een andere onverwachte tegenvaller, het leven verloopt niet altijd zoals we willen. Tegenslag hoort nu eenmaal bij het leven, maar in dit boek vind je troost wanneer je die het hardst nodig hebt.

In Dingen die je hoop geven deelt Haemin Sunim heldere en krachtige wijsheden om moeilijke tijden te doorstaan en die te leren accepteren. Zo kun je beter omgaan met perfectionisme en verwachtingen van buitenaf. Gun jezelf meer tijd voor rust en zelfreflectie.

                       


Koop nu 'Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt' 


Koop nu 'Houden van dingen die niet perfect zijn'
 

Koop nu 'Dingen die je hoop geven'