Meet & Greet
Humberto Tan zondag 18 december 14.00 uur

Na dagen duimen draaien was er dan eindelijk witte rook. Humberto Tan kwam een bezoek brengen aan boekhandel Wagner in Sassenheim op zondag 18 december om 14.00 uur. Ondanks de finale van het WK èn het schaatsen op natuurijs was het drukte alom. Humberto vertelde over het ontstaan van zijn boek, over zijn gesprekken van meer dan 100 interviews en hoe nu verder... Uiteraard signeerde Humberto er met liefde op los om in zijn boek 'Morgen gaat het beter' er voor eenieder die dat wilde, en dát waren er velen, een persoonlijke boodschap en handtekening in te zetten.

Over de auteur en boek: 
Humberto Tan, eigenlijk Humberto Tan-A-Kiam (Paramaribo, 26 oktober 1965),  bekend als Nederlandse radio- en televisiepresentator, sportjournalist en  schrijver. Humberto is van Surinaamse afkomst. 

Voor het prachtige in linnen gebonden boek Morgen gaat het beter trok Humberto ruim drie jaar lang het hele land door om meer dan honderd mensen van honderd jaar en ouder te fotograferen. Tijdens de daaropvolgende gesprekken stelde hij ze vragen over hun gelukkigste moment, hun grootste angst en hun diepste dromen. Het resultaat is een prachtige verzameling foto’s en interviews, die soms indringend, soms ontroerend, soms vrolijk of verdrietig zijn. En meestal zijn ze dat allemaal tegelijk. Het schetst een intrigerend tijdsbeeld van de afgelopen eeuw en levert verrassende inzichten op dankzij tienduizend jaar aan levenservaring.

Morgen gaat het beter is een mooi uitgevoerd, in linnen gebonden boek, waarin de foto’s en interviews op fantastische wijze gecombineerd zijn. Een prachtig koffietafelboek. Het boek is niet meer te bestellen. Een eventuele herdruk zal wellicht pas in april verschijnen, maar wij hebben nog gesigneerde exemplaren beschikbaar, zolang de voorraad strekt.

 

        

 

Boek nu gesigneerd kopen
(zolang de voorraad strekt)