Justin Vink gaf workshop 'Word de sterkste magneet op aarde'

Zaterdag 16 oktober gaf Justin Vink, in samenwerking met boekhandel Wagner, een workshop persoonlijke ontwikkeling voor kinderen vanaf 8 jaar. De workshop werd  gehouden in de boekhandel, Hoofdstraat 181 te Sassenheim.

Over de auteur:
Tijdens en na het behalen van zijn studie 'Sport en Bewegen', is zijn passie voor kinderen en zelfontwikkeling ontstaan. Doordat Justin Vink dagelijks werkzaam was op verschillende locaties als gymleraar en buitenschoolse opvang medewerker, kwam hij steeds in aanmerking met nieuwe gezichten. Elke dag kreeg hij opnieuw te maken met kinderen die bepaalde indrukken achterlieten, hem fascineerden en herinnerde aan zijn eigen jeugd. 

Naarmate van tijd begon hij naast zijn passie voor kinderen, zich ook te interesseren in het lezen van persoonlijke ontwikkelingsboeken en online cursussen. Kortgezegd alles rondom zelfeducatie. Telkens wanneer hij een boek uit had gelezen of een online cursus had voltooid kwam de vragen in hem op:

  • "Waarom heb ik dit niet eerder geleerd?"
  • "Hoezo wordt dit ons niet op school aangeleerd?"

Vanuit die gedachte heeft Justin Vink de conclusie getrokken dat er een platform moet komen voor kinderen, waar kennis kan worden opgedaan wat bijdraagt aan de (zelf)ontwikkeling van het kind. 

Over het boek:
Word De Sterkste Magneet Op Aarde' is een persoonlijk ontwikkelingsboek voor kinderen vanaf 8 jaar. De ontdekkingstocht in het boek bestaat uit 4 missies. 

 

Missie 1: De ontdekking
Deze eerste missie bestaat uit een paar grote ontdekkingen. Het allerbelangrijkste is dat je gaat ontdekken wat het geheim van je hersenen is... Wanneer jij het geheim van je hersenen hebt ontdekt, krijg je de opdracht om daar iets mee te doen. Deze opdracht is missie 2.

Missie 2: Jouw eigen ijzer maken
In deze missie krijg je de opdracht om een doel voor jezelf te bepalen die je binnen 1 jaar gaat behalen.  

Missie 3: Luchtje scheppen
Voordat jij jouw doel gaat behalen, moet je nog wat informatie verzamelen over het onderwerp 'ademhalen'.

Missie 4: Het Plan
‘Het Plan’ is een planner/agenda die speciaal is gemaakt om jouw doel uit missie 2 te behalen. In Het Plan vind je 52 Weekplannen en 52 Weekbreeks. Door de Weekplannen en Weekbreeks in te vullen zal je grote stappen maken om jouw doel uit missie 2 te behalen. Zo kom je er bijvoorbeeld zelf achter wat er goed ging die week, wat er beter kan en wat je nog allemaal moet doen om je doel te behalen.

Boek nu kopen