Zaterdag 30 juli signeert Francis van Broekhuizen 

Yes!! Het is gelukt. Francis komt signeren! 

Op zaterdag 30 juli zal Francis van Broekhuizen om 15.00 uur haar onlangs verschenen boek 'Bij twijfel hard zingen' komen signeren in Sassenheim.

Francis is een van de meest veelzijdige en geliefde sopranen in Nederland die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid!

Sinds 2005 is Francis freelance operazangeres. Ze studeerde in 2004 Cum Laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en The Dutch National Opera Academy. 

Francis is voornamelijk werkzaam in Nederland heeft als lid van het solisten ensemble veel rollen gezongen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga en de Nederlandse Reisopera. 

In 2020 en 2021 was Francis te zien in verschillende tv programma's zoals DE SLIMSTE MENS en DE VERRADERS. Van juli 2021 tot februari 2022 was Francis te zien als Moeder Overste in THE SOUND OF MUSIC in onder anderen het Circustheater en Carré.

Wil je Francis ook ontmoeten? Kom dan zaterdag 30 juli naar de boekhandel, waar Francis haar boek 'Bij twijfel hard zingen' tussen 15.00 uur en 16.30 uur signeert. Boeken zijn ter plaatse verkrijgbaar. 

Aanmelden is voor ons fijn en kan onderstaand. 
Toegang is vrij. U bent van harte welkom voor een Meet & Greet met Francis.

Aanmelden

Boek nu kopen