Boeklancering Jelle Splinter 24 mei 16.30 uur 

Vrijdag 24 mei om 16.30 uur presenteert Jelle Splinter zijn debuut 'De vlucht van de zwaluw' bij boekhandel Wagner te Sassenheim. Jelle zal kort geïnterviewd worden, waarna we met elkaar proosten op 'De vlucht van de zwaluw'.

Over de auteur:
Jelle Splinter is ondernemer en werkzaam als advocaat, mediator en conflictcoach. Ook houdt hij zich, zowel privé als zakelijk, bezig met kunst en design. Jelle houdt van taal, verhalen en schrijven. De vlucht van de zwaluw is zijn debuutroman. 

Jelle is opgegroeid in Sassenheim. Zijn bedrijf is gevestigd in Leiden en hij heeft ook vele jaren in Leiden gewoond. Sinds een paar jaar woont hij met Loes en hun dochters Annabelle en Valerie weer in Sassenheim. Gezien zijn warme band met Sassenheim wilde Jelle zijn boek graag als eerste bij boekhandel Wagner in Sassenheim presenteren.

Over het boek:
Het leven van Wolf Johan Bos is op alle vlakken mislukt, zo concludeert hij. Geen bloeiende carrière, wel ongeziene creativiteit, een ouderschap vol twijfels, vervaagde vriendschappen en een gedoofde liefde. Al zijn dromen zijn vervlogen.

Worstelend met zijn midlife-overpeinzingen valt Johan steeds vaker even weg. In die schemertoestand hoort hij een stem die hem aanzet om te vluchten. Tijdens een vakantie in Frankrijk laat hij uit het niets zijn gezin in de steek om een onbekend avontuur aan te gaan, al heeft hij geen idee waarnaar hij op zoek is. Onderweg ontmoet hij markante personen met wie hij filosofeert over het leven. In een dorpje bij een meer in Italië wordt de roep van de innerlijke stem steeds duidelijker. Komt hij erachter van wie die stem is? En vindt Johan zijn weggestopte verlangens terug?

De vlucht van de zwaluw draagt een universele boodschap van verlangen, beweging en vernieuwing. Een verhaal dat het hart raakt en een diepe indruk achterlaat. Johans reis leest als een uitnodiging om zelf de kracht van verlangen te verkennen en te ontdekken hoe het jouw reis kan vormgeven. Een aangrijpend avontuur over persoonlijke ontwikkeling en levensbeschouwelijke thema’s.

Aanvang: Ontvangst vanaf 16.30 uur, officiële gedeelte 17.00 uur.
Aanmelden: via onderstaande button.
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim

Aanmelden 

Pre-order nu het boek