Sassenheims Spellen Spektakel in Park Rusthoff

Zaterdag 11 juli was het zo ver. Het Sassenheims Spellen Spektakel was terug in Sassenheim. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kon iedereen, jong en oud, spelletjes komen spelen in Park Rusthoff.

Vier spelleiders waren aanwezig om het Spektakel in goed banen te leiden. Door de spelleiders werden de spellen uitgelegd en ging er geen tijd verloren aan het lezen van de spelregels. Hierdoor kon jong en oud direct een nieuw spel uitproberen. Boekhandel Wagner organiseerde dit vele jaren terug voor de eerste keer met 999 Games ter promotie van de bordspellen van 999 Games, welke zij toentertijd ging verkopen. Dit bleek  een enorm succes. Dit jaar werd het helemáál georganiseerd door het team van de boekhandel. Het Sassenheims Spellen Spektakel wordt altijd gehouden op de eerste zaterdag van de zomervakantie.

De spellen liepen uiteen van de uitgebreide bordspellen tot de kleine spelletjes voor kinderen vanaf  4 jaar. Natuurlijk werden er veel nieuwe spellen uitgelegd. Kortom het was een dag vol speelplezier voor jong en oud.

De toegang was geheel gratis en werd aangeboden door boekhandel Wagner.