Maandag 24 september lezing Familieopstellingen    

Maandag 24 september geeft Jan Velsen een lezing over Familieopstellingen bij boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 te Sassenheim om 20.00 uur.

De laatste jaren is er een toenemende belangstelling voor 'Familieopstellingen'. De inzichten die opstellingen opleveren bieden de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan in plaats van onbewust oude patronen te blijven volgen.

Jan Velsen heeft in Amerika, na zijn IVA Business School opleiding, carrière gemaakt als Vice President van Avery Dennison.

Op vakantie in Spanje kwam hij in aanraking met Familieopstellingen en dat is, tot op de dag van vandaag, zijn passie.

Velsen is zich gaan scholen bij het Bert Hellinger Instituut, vervolgens heeft Jan Velsen talloze workshops en seminars bij gerenommeerde opstellers in binnen- en buitenland gevolgd. Nadat hij eigen workshop ging organiseren is Velzen gevraagd door de CIVAS Academie in Haarlem op een opleiding Familie- & Organisatieopstellingen HBO te ontwikkelen in combinatie met praktijkdagen. Inmiddels is de basisopleiding aangevuld met een Masterclass.

Jan Velsen leerde Familieopstellingen van Bert Hellinger, Traumaopstellingen van professor dr. Franz Ruppert en gezins / relatieopstellingen van dr. John Gottman.

Na de lezing zal Jan voor eenieder die dat op prijs stelt een exemplaar personaliseren.

Aanvang: 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
Locatie  : boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim
                (er is gratis parkeergelegenheid voor de winkel)
Toegang: € 7,50 inclusief kopje koffie/thee 
 

Aanmelden

Boek nu kopen