Smaak & Stijl was een prachtig event !!!

Programma Smaak & Stijl Kasteel de Haar:

Het eerste weekend van juli was het weer het prachtige Italiaans event op landgoed en kasteel de Haar. 

Alle dagen: Ruud van Gessel was alle dagen van het event aanwezig in de stand van de boekhandel om zijn boek te presenteren en te signeren.

Ruud van Gessel is regisseur en schreef eerder boeken als Veertig! Alles over de magische leeftijd bij de gelijknamige televisieserie van de NCRV. Daarnaast schrijft en fotografeert hij voor glossy’s als Italië Magazine en Méditeranée. Hij heeft een groot netwerk in de mediawereld, wordt regelmatig gevraagd voor RTV en is juryvoorzitter van de Visser-Neerlandia Prijs voor Scenario. Op social media heeft hij duizenden volgers.

Hij schrijft een ‘bubbel-trilogie’, waarvan De prosecco-dagboeken het eerste deel is. 

Boek nu (gesigneerd) kopen

Alle dagen: Tre Gioie aanwezig met de mooiste tafelkleden en de meest prachtige servetten. Velen kwamen kijken en genoten van het mooie linnengoed uit Puglia. 

  

Alle dagen: Presenteerden we de heerlijke, zelf geïmporteerde olijfolie uit Puglia. Olijfolie van de eerste persing, extra vergine. 

 

Alle dagen: Presenteren we de mooiste kookboeken, leesboeken, informatieven over Italië èn boeken in de Italiaanse taal. Onderstaande foto, de blikvanger in de picture!