Lezing in de boekhandel: 'De nieuwe dominee', Robert van den Bout

Schrijver / spreker Robert van den Bout is naast cultuurtrainer in bedrijven ook oprichter van een zogenaamde Outlaw Motorcycle Gang; genaamd Demons MC.

Rotterdam – De kennis en inzichten die Robert gedurende zijn 30 jarige carrière in de motorwereld heeft opgedaan, heeft hij omgezet naar input voor omgangsvormen in het bedrijfsleven. 
Motorclub-principes als loyaliteit, onvoorwaardelijkheid, vertrouwen en broederschap maken elk bedrijf succesvoller. Hij is deze principes gaan ‘opschalen’ vanuit zijn club van 30 man, naar een organisatie als Holland Casino met 3.000 medewerkers en daarna nog grootser aangepakt binnen supermarktketen C1000. De volgende stap is om dit naar de samenleving te vertalen.

Mede door zijn boek “De Nieuwe Dominee” heeft Robert er zijn doel van gemaakt om iedereen in de samenleving aangesloten te houden. Niemand moet buitengesloten worden. Als biker begint hij nu te ervaren hoe dat voelt.
Het verhaal van Robert, was pakkend, warm, gaf gevoel van saamhorigheid en zorgde direct voor positieve energie in de groep. Een kleine indruk van de avond: