Vrijdag 9 december 16.30 uur
Boekenborrel met Thomas Olde Heuvelt

Op uitnodiging van boekhandel Wagner zal Thomas Olde Heuvelt te gast zijn op onze boekenborrel. Om half 5 proosten we op 'November' en natuurlijk zal Thomas zijn nieuwste thriller voor de liefhebber signeren. `De boekenborrel wordt vier keer per jaar georganiseerd en praten we gezellig over boeken, boeken en alles wat ter sprake komt. 

Over de auteur: 
Thomas Olde Heuvelt is internationaal bestsellerauteur en brak door met HEX. Sindsdien wordt zijn werk in meer dan 25 landen verkocht. Het alom geprezen Echo is recentelijk in de VS verschenen en ook de rechten voor Orakel zijn wereldwijd verkocht. In 2015 won hij als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. November is zijn vierde thriller.

Over het boek:Welkom in Lock Haven, Washington, waar de gelukkigste straat van de Verenigde Staten zich bevindt. Als je door Bird Street zou wandelen, zou je zien dat het de bewoners voor de wind gaat, want er staan kasten van huizen. En als je de bewoners zou ontmoeten, dan valt het op dat ze allemaal oprecht gelukkig zijn. Ze hebben succesvolle carrières, doen precies de dingen die ze altijd al wilden doen en ze zijn allemaal gezond. Fysiek, mentaal én spiritueel: het zijn stuk voor stuk vitale, weldenkende en – de meesten van hen althans – ruimhartige mensen. En hun kinderen? Die zijn perfect. Ieder van hen is getalenteerd. Een belofte. Je zou kunnen zeggen dat het de bewoners van Bird Street iets té goed gaat.

Tot het november wordt. Dan breken de Donkerder Dagen aan. Luana en Ralph weten het, en hun kinderen Kayla en Django ook. Ieder jaar in november slaat hun geluk om en worden ze juist overvallen door ongeluk. Daar zijn de pijntjes, de domme pech, de financiële tegenvallers. Periodes van ziekte, mentale verwarring en depressie. Meestal niets onoverkomelijks, maar de Donkerder Dagen kunnen ze elk jaar maar beter uitzitten. Na een week of vier is het voorbij en keert het geluk terug... maar wel tegen een prijs.

Iemand moet sterven in de bossen achter hun huis. Gebeurt dat niet, dan grijpt het onheil om zich heen. En elk jaar stellen Luana en Ralph zich de vraag: hoeveel is een mensenleven waard?

De boekenborrel wordt u aangeboden door boekhandel Wagner. Er zal gesproken worden over boeken, boeken en alles wat ermee te maken heeft. Als speciale gast is Thomas Olde Heuvelt uitgenodigd en zal met prezier met u in gesprek gaan. Toegang is gratis, aanmelden is voor ons fijn. Graag tot 9 december.

Aanvang: De boekenborrel vangt aan als er een vijf in de klok zit. Thomas is er vanaf 16.30 uur.
Toegang: gratis en wordt u aangeboden door boekhandel Wagner.
Aanmelden: via onderstaande button.
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 te Sassenheim. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Aanmelden

Boek nu kopen