Donderdag 7 december lezing Sander Verheijen 

Donderdagavond geeft Sander Verheijen een lezing n.a.v. zijn boek '' om 20.00 uur in de boekhandel, Hoofdstraat 181 te Sassenheim. 

Over de auteur:
Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van Hebban.nl. Na jaren gewerkt te hebben als marketing- en communicatieprofessional bij o.a. Siemens en de ANWB, richtte hij in 2002 thrillersite Crimezone.nl op. In 2005 verkocht hij de site en werd hij als acquirerend redacteur bij uitgeverij Unieboek verantwoordelijk voor het thrillerfonds. In 2010 keerde Sander terug als hoofdredacteur bij Crimezone. Onder de naam twelph.com ontwerpt hij o.a. boekomslagen voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen en verzorgt hij de vormgeving van Hebban.nl.


Over het boek:
'Onze jongens zouden nu naar school moeten gaan. Een echte school. Dat is namelijk wat de bedoeling is. Dat is wat hoort als je kinderen op de aarde zet. Als je gezonde kinderen krijgt. Als.'
Sander is de vader van de tweelingbroers Willem en Maurits. In 'Ik kan er nét niet bij' vertelt hij het verhaal van zijn eerste jaren als vader van deze zeer bijzondere tweeling. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme.
Sander vertelt openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die zijn jonge gezin treffen, over de toekomstdromen die in duigen vallen, maar ook over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden.
'Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.'

De lezing vangt aan om 20.00 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur. Kleine bijdrage € 5,00. Aanmelden kan via onderstaande link, telefonisch (212778) of in de winkel.

Aanmelden

Boek nu kopen