Donderdag 31 oktober lezing Karen Kammeraat

In samenwerking met Werkgroep Teylingen Fairtrade gemeente komt Karen Kammeraat een lezing geven bij boekhandel Wagner over haar boek 'Gewoon Goed' op donderdag 31 oktober om 20.00 uur. 

Karen Kammeraat laat zien dat het makkelijk en leuk is om op een verantwoorde manier je aankopen te doen. Op een leuke manier wordt eenieder aan het denken gezet over wat men koopt en wordt men op weg geholpen naar duurzamere producten en winkels.

Over de auteur:
Karen Kammeraat (1971) studeerde Industrieel Ontwerpen en Internationale Samenwerking. Ze is al 25 jaar bezig met een zoektocht naar duurzame producten. Karen is de oprichter en voorzitter van Stichting Eerlijk Winkelen.

Deze stichting (eerlijkwinkel.nl) verzorgde Eerlijk winkelen routes/kaarten van ruim 60 gemeenten, ook van Teylingen. Dit wordt gebruikt door duizenden consumenten.


Over het boek:
Het boek “Gewoon Goed” is de kroon op het werk voor EerlijkWinkelen en gebaseerd op alle ervaringen en kennis die Karen de afgelopen tien jaar heeft opgedaan. Zij vertelt: “Duurzame producten moeten leuk, lekker en betaalbaar zijn en het kopen ervan moet in ons drukke leven passen. Als we allemaal onze kleine bijdrage leveren komen we samen een heel eind.”

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en via Wagner online: www.wagneronline.nl. 

Aanmelden

Boek nu kopen