Dinsdag 30 oktober 19.30 uur interactieve Workshop 'Filosofie voor een weergaloos leven' door Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis prikkelt mensen graag met zijn filosofische kijk op het alledaagse. Op een persoonlijke en ontspannen manier gaat hij in gesprek over de grote vragen van het leven en daagt hij zijn publiek altijd uit om anders te leren kijken naar zichzelf en hun situatie. Dit doet Lammert door filosofische ideeën uit het verleden en heden op een verfrissende wijze toe
te passen op hedendaagse thema’s.

Lammert wordt geprezen voor de manier waarop hij complexe onderwerpen toegankelijk en toepasbaar maakt. Door zijn luchtige toon, humor en open karakter weet hij een sfeer te scheppen, waarin goede gesprekken en ideeën als vanzelf opkomen. Lammert inspireert anderen om op een nieuwe manier te kijken, denken en handelen.

Over het boek: 
Met dit boek laat Lammert zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is dan we denken. In 18 prikkelende thema's toon hij hoe eeuwenoude en hedendaagse denkerdenkers je kunnen bijstaan in het alledaagse leven. Deze bundel biedt troost, geeft rust, verrijkt vriendschappen, creëert begrip voor anders denkenden en leidt tot meer plezier in je werk. Laat je verrassen door deze toegankelijke manier van filosoferen ¿ en ga zelf aan de slag!

De interactieve workshop vangt aan om 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur. Toegang € 7,50 inclusief kopje koffie/thee bij ontvangst.
 

Aanmelden 
Boek nu kopen