Donderdag 28 maart 20.00 uur Lees!workshop door Lidewijde Paris

Donderdag 28 maart komt Lidewijde Paris een Leesworkshop geven bij boekhandel Wagner tijdens de boekenweek met als thema 'Hoe lees ik de vrouw', inhakend op het thema van de boekenweek Moeder de vrouw', dat heel wat stof heeft doen opwaaien.

Lidewijde loopt het allemaal langs: de vrouw als schrijfster, als personage en als lezeres... Maar zeker (juist) geschikt voor mannelijke lezers! Het gaat een bijzonder gezellige avond worden! Heel veel ruimte tot discussie, vragen, luisteren.

Vooroordelen, ideeën en missies! Vandaar een beetje met haar handen in het haar!! (Foto Hans Kleijn)

Over de auteur:
Lidewijde Paris werkt al meer dan 25 jaar in het boekenvak, heeft enorm veel gelezen en is eigenlijk geen gewone lezer meer te noemen.
Na 25 jaar uitgeverij en journalistiek schreef zij Hoe lees ik? om het literaire lezen op een toegankelijke en verhalende manier duidelijk te maken aan de hand van veel voorbeelden (7e druk). Paris is na een lange carrière in de uitgeverswereld nu ambassadeur van De Lees!ambassade. Haar missie is om onder de slogan 'Haal meer uit je boek' het literaire lezen bevorderen.

EN EIGENLIJK NOG VEEEEEL BELANGRIJKER:
Een ontzettend enthousiast mooi mens, zonder oordeel, heel toegankelijk, vol humor, een absolute aanrader voor iedere lezer, maar zeker ook niet-lezer om te ontmoeten...... 

Over de boeken die ze meeneemt:
Uiteraard zullen wij haar eigen boeken in de winkel hebben. Welke boeken Lidewijde zelf meeneemt is een verrassing.....

De Lees!workshop door Lidewijde Paris vangt aan om 19.30 uur. Welkom vanaf 19.00 uur. Toegang € 7,50.

Aanmelden 
Boek nu kopen