Interview Noraly Itchy Boots Schoenmaker 26 juni 19.30 uur 

Op uitnodiging van boekhandel Wagner zal Noraly Itchy Boots Schoenmaker op woensdag 26 juni om 19.30 uur geïnterviewd worden bij boekhandel Wagner.

Over de auteur: 
Noraly Schoenmaker, 30 juni 1987 (36 jaar) beter bekend als Itchy Boots, is wereldberoemd op YouTube dankzij haar avontuurlijke motorreisvlogs. Ze heeft inmiddels al meer dan 650 afleveringen gemaakt, die wereldwijd een half miljard keer zijn bekeken. Na haar eerste reis volgden avonturen door o.a. Zuid-Amerika en Afrika. Voorlopig is ze nog niet uitgereden.

Over het boek:
Het openhartige verhaal van het eerste grote motoravontuur van YouTube-bekendheid Noraly Itchy Boots Schoenmaker.

Noraly Schoenmaker neemt een besluit dat haar leven voorgoed zal veranderen. Ze is net bedrogen door haar partner, heeft noodgedwongen haar huis moeten verkopen en haar baan opgezegd. Het is op dit dieptepunt dat Noraly kiest voor een leven op de weg, als fulltime-avonturier.

Niet veel later begint ze in haar eentje vanuit India aan een wereldreis op haar gloednieuwe motor Basanti. Binnen negen maanden rijdt ze dwars door 25 landen. Van het kleurrijke India naar de immense hitte van Iran, en langs de grens van Afghanistan over de met sneeuw bedekte bergen van Kirgizië terug naar Nederland.

Een onvergetelijke reis waarmee Noraly al snel het internet veroverde, maar die veel zwaarder was dan ze ooit liet blijken.

Aanvang: Het interview vangt aan om 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur.
Toegang: € 30,00, inclusief het boek.
Aanmelden: via onderstaande button.
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de winkel

Aanmelden
Boek nu reserveren

(Wilt u met meer mensen komen? Welkom, let u dan aub even op, om "wijzigen" aan te klikken, na verhoging van het aantal)