Zondag 25 juni 2023  
Feelgood Festival - Sassenheim
 'Boeken en Bubbels' met o.a. de 'FeelGoodFive' 

     

Zondag 25 juni zijn de FeelGoodFive te gast bij boekhandel Wagner tijdens het Feelgood Festival 'Boeken en Bubbels'.

De FeelGoodFive is een schrijverscollectief, bestaande uit vijf Nederlandse feelgoodauteurs: Gillian King, Marijke Vos, Vannessa Thuyns, Susan Muskee en Lisette Jonkman.

Over de auteurs:
Gilian King: 
De feelgoodboeken van Gillian King kenmerken zich door een combinatie van herkenbare emotionele gebeurtenissen, levensechte personages en een diepere, maatschappelijk geëngageerde laag. Ze woont en werkt in Den Haag. Haar nieuwste roman is Belofte maakt schuld.

Marijke Vos: Na een finaleplek bij de schrijfwedstrijd van Chicklit.nl werd Marijke Vos ontdekt en schreef ze onder andere Ik pleit voor jou! en Wedden dat ik blijf. In haar vrije tijd is ze een echte boekenwurm, zorgelijk schoenverslaafde en een ambitieuze wijnfanaat. Haar nieuwste romans zijn Edwards keuze, Daniels belofte en James’ geheim, ook wel bekend als de Ridgewood Hall-trilogie.

Vannessa Thuyns: Vannessa Thuyns is naast het schrijven werkzaam als zangeres en toert al jaren langs de Nederlandse theaters met diverse voorstellingen. Als ze niet schrijft of zingt, geeft ze Nederlandse les aan nieuwkomers in Amsterdam. Haar nieuwste roman is Voet op eigen bodem.

SusanMuskee: Susan Muskee is auteur, stemacteur en podcasthost. Ze is verslaafd aan thee en rekent voor elke afspraak standaard tien minuten extra reistijd om onderweg alle honden en katten te aaien. Haar nieuwste roman is Nooit meer hetzelfde.

Lisette Jonkman: Met meer dan tien boeken op haar naam is Lisette Jonkman niet meer weg te denken uit het Nederlandse feelgoodlandschap. Haar boeken, waaronder de populaire series Verkikkerd en Onbreekbaar, lieten tienduizenden lezersharten sneller kloppen. Haar nieuwste roman is Langste. Kerst. OOIT.

Wat kun je verwachten tijdens het Feelgood Festival  'Boeken en Bubbels':
*Kletspot! *Veel gezelligheid *Auteurpresentaties *Bloopers! *Hapje en drankje  *Vannessa dreigt te gaan zingen ????????  *Boeken, signeren, borrel

 

Aanvang: Van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Toegang: € 5,00.
Aanmelden: via onderstaande button.
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim.

Aanmelden

Boek nu kopen