Patricia Vorstenbos signeert 'Ogen van liefde'

Zaterdag 23 oktober komt  Patricia Vorstenbos naar Sassenheim. Van 15.00 uur tot 16.00 uur is Patricia in de boekhandel aanwezig voor een Meet & Greet en om haar boek te signeren. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen aan de auteur te stellen. 

Over de auteur:
Patricia Vorstenbos (1972) is ondernemer (ontwerpt zelf shawls en laat die maken in haar favoriete land Nepal).

Door haar ziekte in 2012/2013 heeft zij het schrijven ontdekt. Pure rouwverwerking en de wens om mensen informatie te verstrekken, leidden in 2015 tot haar autobiografische debuut als auteur: 'Mijn leven stond stil' zag het levenslicht. De smaak om te schrijven was geboren en haar eerste roman is in 2021 een feit.

Patricia is getrouwd met Cor, woonachtig in Oosterbeek (Gelderland) en heeft een geweldig lief hondje Beer, die altijd op haar bureau ligt als ze aan het schrijven is.
Ze houdt van reizen (met name het Afrikaanse continent en Nepal), hardlopen, tuinieren en lekker koken (wat haar man dan weer graag opeet).

’Reeds jaren geleden kwam Patricia Vorstenbos in Nepal al in aanraking met het werkelijke boeddhistische leven. Op een van haar rondreizen ontmoette zij deze ‘Amber’ in het echt en vernam haar waargebeurde, spannende en onthutsende relaas. Zo zegt Patricia: ‘Dit verhaal is te mooi en te bijzonder om het niet aan het papier toe te vertrouwen. Een verhaal wat nu nog alleen bekend is in de hoogste boeddhistische kringen'.

Over het boek:
Een jonge, westerse vrouw reist alleen naar het fascinerende Nepal waar ooit haar hippie ouders de liefde voor elkaar vonden. Daar wil de onbevangen en licht naïeve Amber zich onderdompelen in boeddhistische sferen.

Niet zoals in de spannende Netflix serie The Serpent waarin buitenlandse jongeren hallucinerend en al maandenlang spiritueel feesten. Nee, Ambers droom is anders: op ontdekkingsreis gaan en met volle teugen genieten wat Nepal rijk is.

Haar reis naar Nepal begint als in een droom: ze leert veel mensen kennen, krijgt kansen die als een cadeau op haar pad worden geworpen, wordt door de beste lama’s onderwezen in het haar zo geliefde Boeddhisme, vindt de meest geweldige én trouwe vrienden en wordt verliefd; verliefd tot over haar oren!

Tijdens een kleurrijk feest te midden van duizenden boeddhisten wordt Amber als een magneet aangetrokken door de prachtig geschilderde ogen op de tempel van Boudhanath en niet veel later staat zij oog in oog met een bijzonder mooie en intrigerende man, een vooraanstaand Khenpo verbonden aan één van de grootse boeddhistische tempels van Nepal.

Met alle tegenstrijdige emoties die ze ervaart volgt Amber deze mysterieuze man toch in een fysieke en spirituele ontdekkingsreis naar echte liefde.

Alles komt in het teken te staan van haar liefde. Ze wordt verliefd op hem en even lijkt het wederzijds. Ze kan haar geluk niet op, alleen ze weet: deze liefde was én is verboden. Toch gaat ze haar hart achterna, met alle gevolgen vandien...

Aanmelden

Boek nu kopen (levering 23 oktober)