Donderdag 22 november lanceert Geeri Bakker haar eerste roman 'Wit'

Op 22 november zal om 20.00 uur het boek WIT worden gepresenteerd tijdens een bijzondere avond waarbij Geeri Bakker een lezing met de titel Luctor et Emergo over rouwverwerking. Medewerking verleent de Christelijke harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim, waarbij Mozart centraal zal staan. 

 

Uniek auteursconcept vormgegeven

Voor het eerst verschijnen er in Nederland een kinderboek én een roman, zich beide afspelend in eenzelfde tijdsbestek, met dezelfde hoofdpersonen en  geschreven door dezelfde auteur.

 

Geeri Bakker werd uitgedaagd om zowel het vierde deel te schrijven uit haar kinderboekenserie: Op reis met Mette en Jort  (“Mette en Jort op wintersport “) als ook een roman, waarbij de moeder van het meisje Mette uit het verhaal werd weggeschreven en haar eigen avontuur beleeft.

 

Over de auteur
Geeri Bakker  (1959) begon haar carriere als verpleegkundige. In 1988 maakte zij de overstap naar het stewardessenbestaan. Naast haar part-time baan als assistant purser is zij voetreflexoloog, stressconsultant en schrijft zij non-fictieboeken, kinderboeken en columns. WIT is haar eerste roman. Daarnaast verzorgt zij workshops op scholen en verenigingen.

Zij is getrouwd en heeft twee geadopteerde kinderen..

 

Over het boek

Waar Josje, de moeder van Mette, in de voorgaande deeltjes onderdeel was van de kinderavonturen, wordt zij in ‘WIT’ uit het verhaal geschreven en volgt zij haar eigen pad. Een pad waarin snelheid, spanning, ontroering en een verrassende ontknoping de lezers tot de laatste bladzijde vasthoudt. Moeder Josje wilde op zoek naar Mozart maar wordt geconfronteerd met zichzelf en alle tinten die zich tussen de witte wereld om zich heen en de zwarte wereld van haar geadopteerde dochter Mette bevinden. Thema’s zijn intens: ongewenste kinderloosheid en de dilemma’s als adoptiemoeder.

Een romandebuut dat je meesleept de diepte in. Mag Josje haar dochter houden? En hoeveel tinten liggen er verborgen naast zwart en wit.

Wie heeft er dan nog zin om warme chocolademelk te maken?

 

Datum    : Donderdag 22 november
Tijd         : Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Locatie   : Theater 't Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40a, Sassenheim, vrij parkeren.
Toegang : € 5,00 vooraf te voldoen via onderstaande button of in de winkel.

Aanmelden
Boek nu reserveren