Woensdag 22 januari presentatie 'Rijks, Masters of the Golden Age'

Op woensdag 22 januari a.s. organiseren MeerBusiness Duin en Bollenstreek, Svala Volvo en Boekhandel Wagner de avond “Rijks, Masters of the Golden Age”.

Marcel Wanders is een Nederlandse Designer en deeleigenaar en artdirector van het designlabel Moooi. 

In samenwerking met het Rijksmuseum lanceerde Wanders  de unieke publicatie "Rijks, Masters of the Golden Age", een hommage aan de 17e eeuwse Nederlandse meesterwerken in het Rijksmuseum.

Hij wil met zijn project de collectie van de Eregalerij ontsluiten voor een groot publiek. Dit doet hij door de schilderijen op magistrale wijze te presenteren met een onwaarschijnlijk mooi en luxueus uitgevoerd kunstboek.

Aanvullend bevat het boek essays van dertig visionairs, waaronder Ferran Adrià, Alain de Botton, Anton Corbijn en Erwin Olaf, waarin zij betogen hoe hun kijk op de wereld door deze meesterwerken is veranderd.

Rijks is in inmiddels in vier versies op de markt gebracht. Als koffietafelboek van 33x24 cm en 5 kilo maar ook in een gelimiteerde oplage van 2500 op het formaat van 50x70 cm en 35 kilo.

Willemien Cazzato-Wagner van de Sassenheimse boekhandel Wagner neemt u deze avond onder het genot van een kop koffie of een glas wijn mee in het “waarom”, “ontwerp & produktie” en natuurlijk de “inspirerende inhoud van Rijks”.

Na het zien van dit boek, waarin details zichtbaar zijn die u nooit zag, kijkt u op een geheel andere manier naar de meesterwerken van de Gouden Eeuw.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Een ieder is van harte welkom op 22 januari vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Locatie: Svala Volvo, Arnoudstraat 3, Hillegom

Aanmelden