Vrijdag 21 juni 14.30 uur tot 16.30 uur
Meet & Greet Patricia Snel

Op uitnodiging van boekhandel Wagner komt Patricia Snel naar Sassenheim. Op vrijdag 21 juni signeert Patricia haar boek 'De vondeling van Veenhuizen' van half 3 tot half 5 tijdens de braderie in Sassenheim. 

Over de auteur:
Bestsellerauteur/redacteur en schijfcoach Patricia Snel studeerde Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis in Leiden.

Ze werd bekend met De expat, waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht en ook in het Engels werd vertaald. Na een jarenlang verblijf in Singapore en op de Kaaimaneilanden keerde ze in 2016 terug naar Amsterdam. Ze leeft en werkt op haar woonboot Gratia Deo.

Over het boek:
De adembenemende historische roman De vondeling van Veenhuizen van bestsellerauteur Patricia Snel begint in Amsterdam, 1824. De wezen Karel en Lize worden per beurtschip overgebracht naar de kinderkolonie van Veenhuizen. Nadat hun moeder is overleden en hun vader naar het krankzinnigengesticht is gestuurd, staan ze er helemaal alleen voor.

In Veenhuizen is alles anders: het Drentse landschap, de mensen, het straffe dagelijkse regime. Karel en Lize worden met honderden andere kinderen aan het werk gezet. Ze kunnen maar moeilijk wennen aan het slechte eten, de strenge opzieners en de vele regels. Als ze een voorzichtige vriendschap met de geharde Neeltje hebben gesloten, smeden ze samen een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen. Een plan dat grote gevolgen zal hebben voor hun toekomst…

Aanvang: 14.30 uur - 15.30 uur.
Toegang: gratis.
Aanmeldenniet noodzakelijk
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim.

 

Boek nu kopen