Vrijdag 21 december 20.00 uur Mart Smeets op bezoek

Vrijdag 21 december brengt Mart Smeets om 20.00 uur een bezoek aan onze boekwinkel. Hij zal geen lezing geven, maar in ontspannen sfeer zal Mart Smeets gezellig aanwezig zijn bij onze boekenborrel.
aar aanleiding van het onlangs verschenen boek 'Afzien' bezoekt Mart Smeets een aantal boekhandel.

Ook Sassenheim is uitgekozen. Het zal deze keer geen lezing worden, gezien de drukke maand maken wij er een gezellige boekenborrel van. Mart zal aansluiten en vanaf 20.00 uur lekker met ons mee kletsen. Kans is groot dat we starten met mooie 'boekenverhalen' en eindigen met mooie sportverhalen. Een ieder is van harte welkom. Aanmelden is voor ons, i.v.m. de organisatie plezierig. Toegang is gratis. Uiteraard signeert Mart graag zijn boek 'Afzien'. Ter plekke verkrijgbaar.  

 

Mart Smeets is al een halve eeuw sportjournalist. Of het nu om schaatsen, wielrennen, tennis, voetbal, basketbal, honkbal, football, zwemmen of golf gaat, Smeets schrijft er bevlogen verhalen over, gebaseerd op zijn eigen ervaringen tussen de sporters en zijn ongeëvenaarde parate kennis.

In Afzien neemt hij de lezer mee naar de voor Nederland zo succesvolle Winterspelen in Zuid-Korea; naar de topprestaties van Dumoulin, Kruijswijk, Froome, Geraint Thomas en Yates in Giro, Tour en Vuelta; en naar de verbluffende solo van Anna van der Breggen bij het WK vrouwen. Hij volgt tennisster Kiki Bertens bij haar doorbraak naar de wereldtop maar ziet de herfst voor Federer intreden, hij is ontroerd door de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden en ziet Max Verstappen steeds beter worden, en hij legt uit waarom de basketballers LeBron James en Michael Jordan onvergelijkbaar zijn. Het is maar een kleine greep uit de vele enthousiasmerende Smeets-verhalen in dit boek.

 

Mart Smeets (1947) werkte van 1973 tot 2016 voor Studio Sport. Nu werkt hij o.a. voor EenVandaag Radio en voor Ziggo Sport en schrijft hij, naast boeken, diverse columns.

 

Aanmelden

Boek nu bestellen