Zaterdag 20 oktober is Paul van Hooff vanaf 11.00 uur
'in the house' 

Weet je het nog? 
Vijf jaar geleden, Paul reed 60.000 km met zijn Guzzi V7 uit 1975 naar het uiterste puntje van Argentinië. Zijn boek 'Man in het zadel' was een groot succes. Meer dan 10.000 exemplaren gingen ervan over de toonbank. Toen was Paul er ook.....
  2018:
Paul is er weer! Primeur in Sassenheim en wel op zaterdag 20 oktober is Paul 'in the house'. Vanaf 11.00 uur zal Paul in de boekhandel met Guus aanwezig zijn om honderduit te kletsen over zijn reis, ditmaal naar die van Tokio. En natuurlijk wil Paul zijn met een persoonlijke boodschap in zijn boek voor je boek erin zetten. Een gaaf, spannend, cool boek voor de komende cadeauperiode, zowel voor de ware motor liefhebber, als voor de lezer van waargebeurde verhalen. Zowel voor de mannen, als voor de dames.

Over de auteur: 
Journalist Paul van Hooff (1964) schreef onder andere voor de KRO, Haagse Post, Nieuwe Revu, Alert en de GPD-bladen, voordat hij zich toelegde op de specialismen motor- en omroepjournalistiek. Over zijn reis door de Amerikaanse continenten maakte hij reportages voor Motor Magazine, MotoPort Magazine, Humo, Revu, Rails, Onze Wereld en het AD. 

Over het boek:
Op de benzinetank van zijn Moto Guzzi V7 zet Graziano Rossi, de vader van de legendarische GP-coureur Valentino Rossi, drie handtekeningen. Journalist Paul van Hooff weet dan nog niet hoe hard hij deze zegen van de Godfather van de motorsport later nog nodig zal hebben. De reis is op voorhand krankzinnig lang, de hindernissen onvoorspelbaar groot, en dan vertrekt hij ook nog eens in de winter, op zijn trouwe 'Guus' uit 1975. Niets blijft de avonturier bespaard. Met huilende wolven op de achtergrond slaapt hij bij min twintig graden in zijn tentje in de Armeense bergen. Hij trekt een tijdje op met een Iraanse mensensmokkelaar, en ontwaakt in Wolgograd op de intensive care. Als hij in Siberië het leven redt van een zeventienjarige jongen, roepen de Russische media hem uit tot held. Maar telkens stapt hij weer in zijn zadel, en komt Tokio steeds dichterbij. Paul van Hooff was omroep- en motorjournalist voordat hij Nederland verliet en met zijn Moto Guzzi V7 ging reizen van de noordelijkste plaats in Alaska naar de zuidelijkste punt in Argentinië. Over die reis verscheen het alom geprezen boek Man in het zadel (2014), waarvan meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht.

Zaterdag 20 oktober zal Paul van Hooff vertellen over zijn tochten, zijn keuzes en natuurlijk over het schrijven van zijn boek. Paul van Hooff geeft geen directe lezing, maar is vanaf 11.00 uur aanwezig in de boekhandel en is dé gastheer van die dag. Hij komt graag met iedereen in contact. De toegang is vrij, kom gezellig langs voor een kop koffie en in de middag voor een hapje en een drankje. Graag even aanmelden
 

Aanmelden
Boek nu kopen