Auteur Bert Bukman interviewt meester-interviewer Frénk van der Linden, dinsdagavond 20 november.

Naar aanleiding van het onlangs verschenen boek 'Volgens Proust' interviewt Bert Bukman, één van de auteurs van het oerboek der invulboeken, op dinsdag 20 november meester-interviewer Frénk van der Linden. Deze interactieve avond vindt plaats in de boekhandel. Aansluitend is er gelegenheid tot vragen stellen en signeren.

Het is 1886. Schrijver en 'oervader van de zelfreflectie 'Marcel Proust vult een lijst in van 35 openhartige vragen. Deze lijst zal in de decennia die volgen wereldberoemd worden. Grote denkers en beroemdheden als Karl Marx, Oscar Wilde, Susan Sontag, Brigitte Bardot, David Bowie: allen vullen ze 'de vragenlijst van Proust' in. 

 

Bert Bukman en Henk Steenhuis vulden de oorspronkelijke vragenlijst van Proust aan met tientallen vragen. Op het eerste gezicht lijken ze eenvoudig, maar vergis je niet: ze dwingen je om tot de kern te komen. Ze beantwoorden vergt eerlijkheid, openheid en moed.

In het boek geef je zelf antwoord op de vragen. Je schrijft ze op en al doende krijg je meer inzicht in wat je drijft, wat je bent en wat je belangrijk vindt in het leven. Het boek bevat een uitneembaar kaartspel waarmee je de vragen ook kunt stellen aan vrienden en familie. Dat brengt gegarandeerd verrassende gesprekken op gang. 

Dinsdag 20 november is het de beurt aan Frénk van der Linden. Hij zal tijdens de avond, éénmalig, vragen, gesteld door Bukman, beantwoorden, hetgeen zeker zal leiden tot mooie gesprekken.

Wil je bij dit unieke interview aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande button.

Over de auteurs: 
 

Henk Steenhuis was werkzaam als journalist in Frankrijk en in Nederland. Van 2000 tot 2009 was hij hoofdredacteur van HP/De Tijd. Hij maakte de televisieserie 'Iedereen journalist' over de
stand van zaken in de huidige journalistiek. Samen met Roelof Bouwman schreef hij de bestseller 'Wij van de HBS'.

Bert Bukman is historicus en journalist. Hij was adjunct/hoofdredacteur van HP/De Tijd en is tegenwoordig communicatieadviseur. Hij schreef boeken over het kabinet Rutte-I, Anton Mussert en het oorlogsjaar 1914. Ook is hij de auteur van 'Het grote vaders en zonen voetbalboek'.

De interactieve avond vindt plaats in de boekhandel aan de Hoofdstraat 181 te Sassenheim. Vangt aan om 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur. Toegang € 5.00 inclusief kopje koffie/thee bij ontvangst.

Aanmelden 
Boek nu kopen