17 November Creatieve Kleurdag

Met mini workshop om 13.00 uur door Marie Mul-van der Roest

Creatieve Kleurdag in Sassenheim bij boekhandel Wagner. De hele dag door kan eenieder gezellig komen kleuren, onder het genot van een kopje koffie of thee. Marie Mul schreef (ontwierp) haar boek 'Applaus voor de Dahlia' en zal zaterdag om 13.00 uur een mini workshop geven 'Kleuren met Kleurpotlood'. De workshop duurt tot 14.00 uur. Aansluitend signeert zij haar boek 'Applaus voor de Dahlia'.

Over de auteur:
Marie Mul heeft haar illustratieopleiding gehad aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Jarenlang als freelance illustrator gewerkt o.a. voor het tijdschrift Groei &Bloei, Tuinieren, Seasons en voor TVprogramma per seconde wijzer. Voor Stichting Kinderpostzegels heeft Mul  diverse series kaarten ontworpen. Mul heeft tentoonstellingen gehad in Binnen-en buitenland en haar illustraties zijn geselecteerd en tentoongesteld geweest op de grootste kinderboekenbeurs ter wereld, de Bologna Fiera in Italië. Momenteel maakt zij ontwerpen voor stoffen en behang en ontwerpt tuinen.

Over het boek:
Het boek ‘Applaus voor de dahlia’ is geschreven en geïllustreerd door Marie Mul. Aan de hand van illustraties legt ze uit hoe een dahliajaar in elkaar steekt: van stekken tot dieven, van knippen tot vorstvrij bewaren. De afgelopen jaren is Mul bij menig kweker langs geweest om deze kennis op te doen. Haar passie voor de dahlia heeft ze ook verwerkt in korte verhalen over een aantal cultivars, die ze op een originele manier tot leven wekt. De illustraties zijn met veel zorg gemaakt en helpen elke liefhebber om te begrijpen wat je met een dahlia kunt doen. 

Aanmelden

Boek kopen