Dinsdag 13 februari 19.30 uur lezing Asja Tsachigova

 

Op dinsdag 13 februari komt Asja Tsachigova op uitnodiging van boekhandel Wagner om 19.30 uur een lezing geven in de boekhandel.

Asja Tsachigova begeleidt al ruim twintig jaar mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen. Na een aantal succesvolle jaren moest Asja door de ziekte van Lyme zelf flink gas terugnemen. Een frustrerende periode, waarbij ze het gevoel had stil te staan, terwijl ze overal kansen zag. Ze miste de energie, haar lijf was op... Haar nieuwe boek komt voort uit deze periode. 

Het Dreambody Plan is compact, praktisch, toegankelijk en doelgericht. Ontdek wat je wilt, daarop te focussen en dat als motivatie te gebruiken. Vormgegeven in een 12 wekenplan, wetenschappelijk bewezen dat dit de ideale periode is om gewoonten blijvend te veranderen. Het voedingsplan gecombineerd met de bewegingsoefeningen plus Asja’s adviezen op het gebied van mindset, motivatie en beauty zorgt voor fantastische resultaten.

Over de auteur:
Asja Tsachigova (1974) studeerde economie en management en behaalde daarna haar bachelor in fysiologie, voedingsleer en ziektepreventie. Na een ernstige ziekte lukte het haar om door middel van de juiste voeding en levensstijl volledig te herstellen. Inmiddels in Asja al ruim twintig jaar voedingsdeskundige en health coach. Ze ontwikkelde De Levensstijl Methode en schreef inmiddels meerdere boeken over gezond eten en leven

De lezing vangt aan om 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur. Toegang € 5,00 inclusief kopje koffie/thee. Vooraf aanmelden via onderstaande link, of in de winkel.

Aanmelden

Boek nu reserveren