Zaterdag 11 maart is Niccolò Ammaniti in Nederland!
Interview om 12.30 uur in Sassenheim.

 

Terwijl we klaar stonden, speciaal voor Niccolò Ammaniti, de aparte locatie te gaan ombouwen voor het grote interview in Sassenheim, ontvingen we het bericht dat Niccolò wegens privéomstandigheden niet naar Nederland kan komen.

Wat een teleurstelling!!! Het interview zal daardoor ook helaas niet door kunnen gaan. We hadden er zo veel zin in, maar gelukkig hebben we zijn boek nog! Komt u alsnog gezellig langs zaterdag en ontvang het gratis boekenweekgeschenk van ons bij aankoop van bijvoorbeeld 'Het intieme leven'? 

 

Niccolò Ammaniti is terug en hoe!! Ter gelegenheid van zijn nieuwe roman 'Het intieme leven' komt Niccolò Ammaniti naar Nederland en is 11 maart bij ons in Sassenheim!!! We gaan hem opnieuw ontmoeten!!!! Siamo molto felici.

Op 7 maart verschijnt zijn nieuwe roman, je kunt hem al gelezen hebben ???? als Niccolò wordt geïnterviewd door niemand minder dan Thomas Heerma van Voss op 11 maart om 12.30 uur, aansluitend zal hij natuurlijk signeren.

Over de auteur:
Niccolò Ammaniti (1966), geboren in Rome, is de auteur van de internationale bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang, Zo God het wil en Anna. Daarnaast schreef hij Het laatste oudejaar van de mensheid, Laat het feest beginnen!, Ik en jij en Een delicaat moment. Ook heeft hij geschreven en gewerkt als filmregisseur en showrunner voor de twee internationale tv-series Il Miracolo en Anna. Van zijn boeken zijn in Nederland al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werk verschijnt in 44 landen. Hij ontving diverse prijzen o.a. Premio Strega, Campiello Europa. In 2013 zou Ammaniti Sassenheim aandoen, maar belandde daags voor het bezoek in het ziekenhuis. In 2016 bracht hij alsnog een flitsbezoek aan boekhandel Wagner, ter gelegenheid van zijn laatst verschenen boek 'Anna'. Hier kwamen meer dan 100 fans op af. 
 

Over het boek:
Maria Cristina Palma is de mooiste vrouw ter wereld, en misschien wel de ongelukkigste. Veel van haar familieleden zijn op een tragische manier aan hun einde gekomen en ze vult haar dagen met massages, shoppen en uitgaan. Inmiddels is ze de vrouw van de Italiaanse premier, samen hebben ze een dochter en wonen ze in een schitterend appartement. Op een feestje komt ze iemand uit het verleden tegen die haar leven op z'n kop kan zetten, één van de beste vrienden van haar overleden broertje. De herinneringen aan vroeger maken veel los: schuld, schaamte en geilheid.

Hoe wordt onze perceptie beïnvloed door onze herinneringen? En zouden we meer onszelf worden als we onze herinneringen onder ogen durven zien? Ammaniti is terug en onderzoekt in deze zwarte komedie de Italiaanse maatschappij, met haar psychologisch verval en de neuroses van haar verziekte bourgeoisie. Het intieme leven laat je nadenken over onbewuste drijfveren, verdrongen herinneringen en een vervormde realiteit.

Aanvang: het interview vangt aan om 12.30 uur.
Toegang: € 7,50.
Aanmeldenvia onderstaande button.
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim.

Aanmelden 

Boek nu kopen