Vrijdag 11 juni signeert Henny Huisman zijn boek 'Henny'

Vrijdag 11 juni komt Henny Huisman op uitnodiging van boekhandel Wagner naar Sassenheim. Begin juni verschijnt zijn boek 'Henny'. Van 16.00 tot 17.00 uur zal Henny Huisman aanwezig zijn. In verband met Corona worden er vooralsnog geen lezingen gegeven, gelukkig is een Meet & Greet inmiddels weer mogelijk en is wèl gelegenheid om vragen aan hem te stellen. Henny gaat met plezier zijn boeken signeren.

Henny Huisman:
Laat in de voetballerij de naam 'Johan' vallen en mensen weten precies over wie het gaat; in de tv-wereld is 'Henny' voldoende. Henny Huisman is een icoon uit de jaren '80/'90, een van de grootste presentatoren die we gehad hebben en voor wie het woord kijkcijferkanon speciaal is uitgevonden. Samen met Ron Brandsteder en André van Duin ('de Grote Drie') zette hij vanuit Aalsmeer RTL4 op de kaart. Henny won twee Televizierringen, legde met zijn Soundmixshow het telefoonnet plat en ontmoette de groten der aarde. Altijd bleef hij echter die aaibare, gewone jongen uit Zaandam in wie de tv-kijker zich herkende.
Ruim een jaar lang volgde auteur Kevin Kraan Henny Huisman. Het resultaat is een indringend portret van een bevlogen man die verwoede pogingen doet terug te keren op de buis, maar evengoed vol zelfspot en relativering spreekt over de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Het gaat over zijn hang naar aandacht en erkenning, zijn paniekaanvallen, en hoe er gemanipuleerd werd bij grote tv-shows. Maar ook over de dood van zijn broer, de relatie met zijn vrouw Lia en zijn ontslag bij RTL4. En over Marco Borsato, Joop van den Ende, John de Mol, Gerard Joling, Robert ten Brink, Rudi Carrell en André van Duin en vele anderen.

Aanmelden 

Boek nu kopen